יבואן מזון

יבואן? כך תעבוד פחות ותרוויח הרבה יותר

יבואן יקר,המומחיות שלך היא איתור הזדמנויות, פיתוח מוצרים, שיווק ומכירות.

מדוע שתקדיש משאבים מיותרים למשימות שאין לך מומחיות בהם, כמו עיצוב, תכנון ואריזה?

מדוע שתנהל מערך יקר של עובדים, ציוד, תקנים וחדרי אריזה כשאתה יכול לשלם לנו רק על מה שאתה צורך?

מהיום, כל מה שאתה צריך זה את הידע שיש לך בראש, את הניסיון שצברת בזיהוי מותגים שהחיך הישראלי אוהב, וטלפון כדי להתקשר אלינו ולהתחיל לעבוד! ולשים את המוצר שלך על המדפים  תוך 8 שבועות!

אנחנו ניקח את המוצר שלך, נעצב, נתכנן ונארוז אותו ולך יישאר רק לשווק ולמכור.

מה שווה המומחיות שלנו עבורך, מלבד החיסכון הכספי?

מהירות הגעה לשוק ושקט נפשי.

כבר 17 שנים, העיסוק היום יומי של פרומניו הוא פיתוח אריזות, הטמעה של רגולציה, כשרויות, תקינה, עבודה מול ספקי חומרי גלם. העשייה שלנו מאפשרת הגעה מהירה לשוק באמצעות מודל "מהדף למדף בשמונה שבועות". אנחנו עוזרים ללקוחות להגיע לשוק ראשונים ולהשיג יתרון משמעותי על פני המתחרים.

חשוב כמה זמן יתפנה לך מעיסוק באריזה לעיסוק בפיתוח החברה שלכם. זה השקט שאנחנו מאפשרים ללקוחות שלנו, ואחת הסיבות העיקריות שהם בוחרים בנו שוב ושוב.

תן לנו להביא את המוצר שלך מהדף – למדף בפחות משמונה שבועות!

איך תשמרו על האינטרסים שלי ושל המוצרים שלי?

אנו מבינים את החשש שלך. ב-17 שנות ניסיון למדנו לעומק את הצרכים, ההתלבטויות והחששות של משווקים, יבואנים ויצרנים. עצם זה שאנו פעילים בשוק כל כך הרבה זמן עם מספר הולך ועולה של לקוחות מרוצים אומר שכנראה אנחנו שומרים על סודות הלקוחות שלנו באפקטיביות.

בין לקוחותיה של החברה נמנים חברות ענק בינלאומיות אשר נותנות בה את אמונה. ובעליה של החברה בעל ניסיון ושם של אמינות שנבנה לאורך שנים רבות.

הכניסה לאולמות הייצור של פרומניו היא מוגבלת לעובדי החברה בלבד ורק לאחר סריקת אצבע.  לקוחות נכנסים לבחינת הקווים שלהם בלבד ובתנאי שאין עבודה של מתחרה בשאר קווי הייצור. לבקשתם של לקוחות ספציפיים ניתן  למדר את אזורי הייצור במקרים מיוחדים.

לא יותר פשוט לקנות מכונה וזהו?

יש 3 היבטים בקבלת ההחלטה שעליך לשקול לפני שתקנה מכונה:

איכות האריזה:

על מנת להגיע לאריזה איכותית ובסטנדרטיים גבוהים שהצרכנים מצפים לקבל היום, נדרשת השקעה ועקומת לימוד ארוכה. זה על פניו נראה פשוט, לכאורה קונים מכונה כמה עובדים וזהו.

ניהול והוצאות קבועות גדולות:

אריזת מזון היא תהליך ניהולי מאד מורכב. צריך להשקיע סכומים לא מבוטלים מדי חודש, בהסמכות איכות, כשרות, גיוס, הכשרה והדרכות של עובדים ומפעילי מכונה.

יעילות תמחירית:

ארגון שאורז רק לעצמו לא יכול להגיע ליעילות ייצור שתאפשר הגעה ליתרון תמחירי.