– BRCתקן אירופאי לניהול בתי אריזה ומפעלי מזון

מבטיח מניעת חדירת סיכונים לתוצרת המזון (מזהמים, כימיים וביולוגיים) – רמה גבוהה של בקרה ובטיחות מזון למגוון סוגי מזון פתוח וחשוף.

מערכת בקרת סיכונים HACCP (ניתוח, זיהוי, ואפיון סיכונים)

תעודה -עברית    תעודה אנגלית       רישיון יצרן   document-page-001-customאישור אורגני

למפעלינו יש את התקן BRC ומערכת בקרת הסיכונים HACCP כך שלקוחותינו יכולים ליהנות משירות איכותי וללא פשרות.

תן לנו להביא את המוצר שלך מהמדף למדף בפחות משמונה שבועות!
מלאו פרטים ונחזור אליכם בהקדם