למה פרומניו

מה גורם לפרומניו להיות חברת אריזת המזון המובילה בישראל?

 

הכדאיות הכלכלית – הופכים עלות קבועה למשתנה

  • פרומניו עובדת במודל של מיקור חוץ שחוסף כסף רב לתעשיית המזון:
  • אנחנו לוקחים את העלויות הקבועות של הלקוח כמו מכונות, שטחי אריזה ועובדים והופכים אותם לעלויות משתנות, כלומר משלמים רק שצריכים.
  • במקום לנהל מערך יקר של עובדים, ציוד, תחזוקה, תקנים וחדרי אריזה, לקוחות מעדיפים להתמקד בליבת העסקים שלהם ולשלם לנו על שירותי אריזה רק כשהם מפיקים מזה ROI חיובי.
  • זה אומר שבתקופות חלשות הם לא צריכים לתחזק מערך הפסדי, ובתקופות של ביקוש שיא הם יכולים לספק כל כמות באמצעותנו, במקום למתוח את המערכת שלהם עד לקצה.
  • הלקוחות שלנו יודעים בדיוק כמה השירות עולה להם, כי הם משלמים רק על מה שהם מקבלים בפועל.

 

בקרת האיכות – אל תתפשרו על פחות

  • בדיקות איכות כבר בשלב קבלת חומרי הגלם
  • בדיקות איכות של חומרים מתכלים שמסופקים ע"י הלקוח ו/או ספקים קשורים
  • מחלקת הבטחת איכות הכוללת טכנולוגית מזון. המחלקה מפוקחת על ידי חברה חיצונית המבקרת את כל התהליכים האיכותיים.
  • בדיקות מיקרוביולוגיות על חומרי הגלם של הלקוח
  • שליטה: שקיפות מלאה בתהליך הייצור באמצעות דיווחים שוטפים על סטטוס הייצור
  • זמני אספקה קצרים בעזרת ניהול גמיש ומדויק של זמני ייצור.
  • טכנולוגיה: מעודכנים בכל החידושים בענף אריזה ושיווק מזון
  • תקנים בינלאומיים מחמירים
  • כשרויות מכל הסוגים
  • אחריות לאיכות האריזה – חותמת איכות "Packed by ProMan-U"

 

ששש… שומרים על הסודות של – מה שקורה בפרומניו נשאר בפרומניו

  • מגוון הלקוחות של החברה הם העדות של החברה לאמינותה ויכולתה לעבודה בסביבה שמגינה על לקוחותיה.
  • בין לקוחותיה של החברה נמנים חברות ענק בינלאומיות אשר נותנות בה את אמונה.
  • בעליה של החברה והצוות המוביל בעלי ניסיון ושם של אמינות שנבנה לאורך שנים רבות.