מה גורם ליוניליוור, נסטלה ושטראוס לארוז את מוצריהם דווקא בפרומניו?
יצרנים, אנחנו בפרומניו שמים את האיכות מעל הכל. בהתחלה כשביקשנו מלקוחות לשים תו איכות על האריזה "נארז על ידי פרומניו" הם הרימו גבה. אחר כך הם הבינו שזה נכס עבורם, כי זו לא רק חותמת של איכות אלא גם האחריות שלנו לספק את המוצרים והשירותים ברמה הגבוהה ביותר, כי בסוף היום זה המוניטין שלנו.
מה כוללת בקרת האיכות של פרומניו? אל תתפשרו על פחות
- בדיקות איכות כבר בשלב קבלת חומרי הגלם
- בדיקות איכות של חומרים מתכלים שמסופקים ע"י הלקוח ו/או ספקים קשורים
- מחלקת הבטחת איכות הכוללת טכנולוגית מזון. המחלקה מפוקחת על ידי חברה חיצונית המבקרת את כל התהליכים האיכותיים.
- בדיקות מיקרוביולוגיות על חומרי הגלם של הלקוח
- שליטה: שקיפות מלאה בתהליך הייצור באמצעות דיווחים שוטפים על סטטוס הייצור
- זמני אספקה קצרים בעזרת ניהול גמיש ומדויק של זמני ייצור.
- טכנולוגיה: מעודכנים בכל החידושים בענף אריזה ושיווק מזון
- תקנים בינלאומיים מחמירים
- כשרויות מכל הסוגים
אחריות לאיכות האריזה – חותמת איכות "Packed by ProMan-U"
האם מיקור חוץ כדאי לכם כלכלית?
קחו רגע והתבוננו במערך האריזה שלכם: עובדים, מכונות, חדרי אריזה, תקנים, תחזוקה.
האם בתקופות של ביקוש חלש המערך הזה גמיש מספיק כדי למנוע מכם הפסדים?
האם בתקופות של ביקוש חזק המערך הזה גמיש מספיק כדי להתרחב במהירות ולספק את כל הביקושים בזמן?
האם יש לכם ידיעה ברורה מראש כמה עולה לכם מערך האריזה?
מיקור חוץ הוא מודל חסכוני וחכם לאריזת מזון. במודל זה כלל ההוצאות הקבועות שלכם הופכות למשתנות; המערך שעומד לרשותכם בעל גמישות מלאה ויודע להתכווץ בתקופות חלשות ולהתרחב בתקופות חזקות, ואין לזה כל משקל על דו"ח רווח והפסד שלכם.
אתם יודעים בכל רגע נתון, ומראש, כמה יעלה לכם השירות, כי אתם משלמים רק כשאתם צריכים לארוז. כשלא צריכים לארוז, לא משלמים. פשוט – וחסכוני.
האם אריזה היא תחום ליבה שלכם? תחום בו אתם משקיעים וצומחים?
איך פרומניו שומרת על האינטרסים שלך ושל מוצריך?
ב-17 שנות ניסיון למדנו לעומק את הצרכים, ההתלבטויות והחששות של משווקים, יבואנים ויצרנים. עצם זה שאנו פעילים בשוק כל כך הרבה זמן עם מספר הולך ועולה של לקוחות מרוצים אומר שכנראה אנחנו שומרים על סודות הלקוחות שלנו באפקטיביות.
בין לקוחותיה של החברה נמנים חברות ענק בינלאומיות אשר נותנות בה את אמונה. ובעליה של החברה בעל ניסיון ושם של אמינות שנבנה לאורך שנים רבות.
הכניסה לאולמות הייצור של פרומניו היא מוגבלת לעובדי החברה בלבד ורק לאחר סריקת אצבע. לקוחות נכנסים לבחינת הקווים שלהם בלבד ובתנאי שאין עבודה של מתחרה בשאר קווי הייצור. לבקשתם של לקוחות ספציפיים ניתן למדר את אזורי הייצור במקרים מיוחדים.
איזה חיסכון אפשר מייצר בעבודה אתכם?
חיסכון כספי:
החיסכון הגדול ביותר הוא החלפת המודל הכלכלי שבו חוסכים את ההוצאות הקבועות החודשיות, להוצאות משתנות, אותם הלקוח משלם רק כשיש לו מה לארוז. בכך אנחנו הופכים את הלקוח לרווחי לאורך כל התקופה. דבר זה מאפשר ללקוחות להגדיל ריווחיות או להוזיל את המוצר, שכן הוא כבר לא צריך לגלגל את ההוצאות הקבועות שנחסכו.
חיסכון בזמן ניהולי:
חיסכון משמעותי נוסף זה זמן ניהולי, ואולי זה אף חיסכון גדול יותר מזה הכלכלי! הרי ליבת העסקים שלכם אינה אריזה, אלא פיתוח ושיווק מותגי מזון לשוק הישראלי. הזמן הניהולי שנדרש לשמור על סטנדרט איכותי טכנולוגי בתחום האריזה, יכול להיות מופנה לליבת העסקים ולהרוויח הרבה יותר מהחיסכון הנמדד.
חיסכון בזמן הגעה לשוק :
האם אתם מצליחים להדביק את קצב החידושים בענף אריזת המזון, ענף שעובר שינויים מעמיקים בקצב של לפחות אחת לשנה?
העיסוק היום יומי של פרומניו הוא פיתוח אריזות, הטמעה של רגולציה, כשרויות, תקינה, עבודה מול ספקי חומרי גלם. העשייה שלנו מאפשרת הגעה מהירה לשוק דרך מודל "מהדף למדף בשמונה שבועות". אנחנו עוזרים ללקוחות להגיע לשוק ראשונים ולהשיג יתרון משמעותי על פני המתחרים.
חשבו כמה זמן יתפנה לכם מעיסוק באריזה לעיסוק בפיתוח החברה שלכם. זה השקט שאנחנו מאפשרים ללקוחות שלנו, וסיבה עיקרית שהם בוחרים בנו שוב ושוב.