שמירה על מוצרים בעזרת חדרי קירור

מזון הוא מוצר שיש לשמור עליו בתנאים הנכונים בכל עת, ובפרט כשמדובר בשיווק ומכירה של מזון רגיש לקהל גדול של לקוחות שסומך על המוצר שהוא רוכש.
חדרי קירור תעשייתיים הם הדרך היעילה והבטוחה ביותר לשמור על טריות של מזון ובפרט מזון עדין כמו מזון מן החי בהיקפים גדולים ומסחריים.

חברות רבות בתעשיות שונות כגון תעשיית החקלאות, התרופות והמזון נזקקות לחדרי קירור שיתנו מענה נייח או נייד לתחזוק העבודה השוטפת שלהן.
בסיסים צבאיים, מוסדות ממשלתיים, מפעלים וחברות גדולות הן חלק מהמוסדות שנזקקות ליחידת קירור גדולה דיה בשביל לאחסן מזון ולשמור על טריותו בטמפרטורה הנכונה.
אם אתם מעוניינים בבניית חדרי קירור, יש לפנות למהנדסים הרלוונטיים ולמפעלים המייצרים חדרי קירור.

בנייה בהתאמה אישית

בניית חדרי קירור היא פעולה מורכבת ומערבת מקצועות שונים מתחום ההנדסה.
אין מקרר אחד שרלוונטי לכולם אלא מקררים רבים שיש לבנות בהתאם לצרכים של החברה או המוסד שזקוקים לחדר שכזה.
אנשי המקצוע שעמלים על בנייה של יחידת קירור מסוג זה צריכים לבחון את המיקום ולהתאים לו בנייה בהתאמה אישית.
כל מוסד הוא בפני עצמו מבחינת מיקום, גודל וצרכים שוטפים.
גם משאיות המעבירות סחורה רבה נזקקות פעמים רבות לחדרי קירור ולקירור אויר נייד.

אחד הדברים שמייחדים חדרי קירור הוא שהמנוע של החדר מורכב ופועל מבחוץ, על מנת לגרום לאנרגיית החום להיפלט אל מחוץ לחדר.
מעבר לכך, גודל החלל הלא סטנדרטי והאפשרות ללכת בתוך המקרר מאפשרים למעשה יעילות עבודה וגישה פיזית
נוחה לכל מוצרי המזון המאוחסנים במקרר. מהבחינה הזאת, חדר קירור הוא אמנם מבנה גדול, אך הוא פתרון אחסוני נוח ואפקטיבי.

שיווק ואריזת מזון

חשוב לדעת כיצד לארוז מזון וכיצד לשווק אותו בשביל להגדיל מכירות ולצמצם עלויות תפעול שוטפות.
יש לשים לב לאופן תכנון האריזה מבחינת משקל, עיצוב ונוחות השימוש לצרכן.
כל העת יש לתת את הדעת בדבר צמצום מתמיד של עלויות ומקסום הרווח.
שיטת העבודה שלנו – "מהדף אל המדף בשמונה שבועות" עוזרת למשווקים להחדיר מותגים חדשים לשוק הישראלי.
אנחנו עוסקים בשלב תכנון האריזה, התאמת חומרי הגלם, סימון האריזה, טיפול ברגולציה,
אריזת המוצרים ואספקתם – כך שהכול למעשה מתנהל במקום אחד.

חברת "PRO MAN-U" מספקת פתרונות מיקור לתעשיות שונות בדבר אריזה ועיטוף של מוצרים.
החברה מנוהלת על ידי תקני איכות נוקשים ועל פי תו התקן של מכון התקנים הישראלי ומחזיקה רישיון
מטעם משרד הבריאות לעסוק באחסון ובאריזה של מוצרי מזון. אנחנו בעלי 17 שנות ניסיון בעבודה מול יבואנים, משווקים ויצרנים בתחום.
אנחנו מספקים פתרונות שמאפשרים מעבר מהוצאות קבועות שפעמים רבות מייצרות הפסדים לחברות,
להוצאות משתנות – אתם משלמים רק כשאתם צריכים.
אם אתם עוסקים בייבוא מזון ומעוניינים בפתרונות שיווק מזון ואריזה של מזון,
אתם מוזמנים לפנות אלינו להתאמת פתרונות יעילים בעבורכם.